Help & doneer

De gedachten achter het Zingevingsfestival is iets waar iedereen zich in kan vinden. Bijna iedereen heeft er namelijk wel eens mee te maken gehad of van dichtbij meegemaakt. Die goede vriendin die zomaar in een manische depressie terecht kwam? Je collega die al jarenlang met een trauma rondloopt? Je dochter die erge eetproblemen heeft? Je buurman die in een psychose raakt? Of een bekende die zichzelf kwijtraakt aan een verslaving. Dit zijn enkele voorbeelden waar veel mensen in Nederland mee worstelen.
 
Eén keer per jaar organiseren wij (Stichting Kom Op Verhaal’) voor cliënten uit de psychiatrie en verslavingszorg het Zingevingsfestival. Het festival trekt jaarlijks ongeveer 1.000 bezoekers en het is een dag waarbij de cliënten kennis kunnen maken met nieuwe mensen, maar vooral ook nieuwe activiteiten waarmee wij het herstel proberen te bevorderen. Dat houdt in dat er de hele dag activiteiten worden aangeboden op het gebied van: muziek, sport, herstel, theater, creativiteit, verhalen, fotografie, ervaringsdeskundigheid en stilte.
 
Aankomend jaar vindt het festival plaats op dinsdag 3 september met het thema ‘’Vriendschap vieren’. Om dit festival ieder jaar mogelijk te maken zijn we afhankelijk van onze partners en donaties. Jouw steun is hard nodig om dit festival te organiseren en om de cliënten een geweldige dag te bezorgen.
 
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.